In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Lente

Op het moment van schrijven breekt de zon door en zijn de eerste grutto’s in het Groene Hart gesignaleerd.  Wat een feest de dagen worden weer langer en de eerste terrasjes worden gepakt in een waterig zonnetje. Het is echt waar de lente komt eraan. Is dit een voorteken voor wat er zaterdag komen gaat?  Jodan Boys reist af naar Capelle om het daar op te nemen tegen de Slotbewoners. De ploeg van Ton van Bremen heeft afgelopen zaterdag hele goede zaken gedaan met het oog op het ontlopen van de P/D plekken. In Den Bosch werd Jong FC Den Bosch met 1-2 verslagen. Wat een stunt. Na een moeizame periode, waarbij er voortijdig afscheid werd genomen van de trainer, werd er zaterdag een teamprestatie neergezet door de Capellenaren. Capelle is vastberaden om deze lijn omhoog door te zetten. Aan Jodan Boys de taak om te laten zien dat het verlies tegen Veen een eenmalig incident was en dat er zaterdag weer drie punten  worden bijgeschreven.

Twaalfde man

Zoals vermeld leed Jodan Boys  afgelopen zaterdag een 1-3 nederlaag tegen Achilles Veen. Bij winst had Jodan Boys heel dichtbij de periodetitel geweest. Nu na het verlies heeft Jodan Boys nog steeds alle kans om de periodetitel te grijpen, maar heeft het ook nadrukkelijker met de prestatie van  Ter Leede te maken aankomende zaterdag. Eén ding is duidelijk Jodan Boys zal, net als de acht andere wedstrijden deze periode, een teamprestatie moeten leveren om zaterdag Capelle te verslaan. Tegen Achilles lukte het niet om  ons gebruikelijke niveau te halen. Zaterdag zullen onze mannen er weer staan. Het vertrouwen mag er zijn, want je hebt niet voor niets 22 punten uit 9 wedstrijden. Wij roepen iedereen die Jodan Boys een warm hart toedraagt zaterdag naar sportpark ’t Slot te komen en onze mannen aan te moedigen. Alles mag uit de kast worden gehaald: trommels, vlaggen, toeters en sjaals. Wij weten uit het verleden hoe het Jodan Boys publiek net dat ene duwtje in de rug kan zijn. Hoe mooi zou het zijn als de mannen worden beloond voor een goede periode!!

Tot zaterdag FORZA Jodan Boys!!!