In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

De stichting topvoetbal is verheugd mee te kunnen delen dat er weer twee spelers hebben aangegeven volgend seizoen deel uit te zullen maken van de A selectie: Dirk Pieter Rietveld en Elliot Pattinama.

De tweeëntwintigjarige Dirk Pieter Rietveld, die al zijn hele leven Bij Jodan Boys speelt,  gaat volgend jaar zijn vijfde seizoen in bij de A selectie. We zijn blij dat deze sterke verdediger ook volgend jaar weer voor ons speelt.

Elliot Pattinama kwam drie jaar geleden over van Scheveningen en is ook al een vertrouwd gezicht in de selectie. Pattinama heeft de afgelopen jaren te kampen gehad met nare blessures. We zijn blij dat Elliot weer helemaal fit is en hopen volgend jaar ook weer van zijn techniek en doelgerichtheid te kunnen genieten.

Spelers die blijven:

Dirk Pieter Rietveld, Elliot Pattinama, Jordi Tuithof, Leroy Brank, Michel Verkaik, Yusri el Kandoussi, Mo Bellahcen, Kevin de Vries, Roald Heerkens, Jorn van Lunteren, Marwin Glas en Lion v/d Velde.

Spelers die komen:

Roy Rondeltap (Noordwijk)

Spelers die vertrekken na dit seizoen:

Fanny Waandels (Noordwijk)