In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdag ontvangen we oude bekende Achilles Veen. De ploeg uit Noord-Brabant heeft een hectische periode achter de rug.

Na het verlies tegen DFS in de eerste wedstrijd na de winterstop, hebben Achilles Veen en de trainer Giovanni Francken besloten de samenwerking per direct te beëindigen. De taken van Francken worden nu waargenomen door Johan van Bijsterveld die eerder al als hoofdtrainer op de bank zat in Veen. Van Bijsterveld pakte twee keer resultaat. In de districtsbeker werd er met grote cijfers gewonnen van zondaghoofdklasser RKSV Nuenen. Twee weken geleden won Achilles Veen op eigen veld van Capelle met 4-2. Afgelopen zaterdag werd de wedstrijd in Spijkenisse afgelast en oefende Achilles Veen tegen eersteklasser WNC. De ploeg uit Waardenburg won met 2-4.

Gelijkspel tegen Volendam

Jodan Boys speelde vorige week tegen de koploper Volendam. In het vissersdorp kwam Jodan Boys vroeg op voorsprong door een goal van Michel Verkaik. In de tweede helft voerde Volendam de druk op en wist het uiteindelijk de 1-1 op het scorebord te schieten. Een terechte uitslag over de gehele wedstrijd genomen.

Jodan Boys zit nu in een andere periode. Het collectief staat als een huis en de laatste acht wedstrijden werd er niet meer verloren.

Zaterdag weer een wedstrijd op zich. Jodan Boys heeft al lang niet meer van Achilles Veen weten te winnen. In de uitwedstrijd eerder dit seizoen opende Jodan Boys sterk, maar kreeg Mo Bellahcen na een kwartier een onterechte rode kaart (de kaart werd geseponeerd), waardoor Jodan Boys gedurende vijfenzeventig minuten met tien man speelde. De Brabanders wisten het overtal in de tweede helft om te zetten in doelpunten. Het werd 2-0. Jodan Boys zit nu in een andere periode. Het collectief staat als een huis en de laatste acht wedstrijden werd er niet meer verloren. Bij een goed resultaat komt de tweede periode dichtbij. Maar laten we vooral niet te voorbarig zijn. Komend weekend zullen we weer alles moeten geven om het Achilles Veen lastig te maken. Moedig onze mannen aan, dat kan net het laatste zetje in de rug zijn.

Tot zaterdag. Forza Jodan Boys!