In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Na veel contractverlengingen is de stichting topvoetbal blij mee te kunnen delen dat het een overeenkomst met Roy Rondeltap heeft gesloten. De doelman in Noordwijkse dienst komt volgend seizoen voor Jodan Boys spelen. Rondeltap, met een verleden bij Sparta en Barendrecht, had in een eerder stadium al aangegeven dichterbij zijn woonplaats Moordrecht te willen gaan spelen. Wij zijn blij dat Roy voor Jodan Boys heeft gekozen. We hopen op een mooi afscheid bij Noordwijk, dat zou dan een (kampioenschap) promotie naar de tweede divisie betekenen. Veel succes nog Roy en tot volgend seizoen!

Spelers die blijven:

Jordi Tuithof, Leroy Brank, Michel Verkaik, Yusri el Kandoussi, Mo Bellahcen, Kevin de Vries, Roald Heerkens, Jorn van Lunteren, Marwin Glas en Lion v/d Velde.

Spelers die komen:

Roy Rondeltap (Noordwijk)

Spelers die vertrekken na dit seizoen:

Fanny Waandels (Noordwijk)