In Nieuws, Nieuws Pupillen, Nieuws Scheidsrechterscommissie

Jouw voetbaldroom is onze uitdaging!

Word een betere voetballer en haal het beste uit jezelf!

Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek organiseert op vrijdag 8 februari een gratis en geheel vernieuwde proeftraining voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6-16 jaar.

De proeftraining van 17.30 tot 19.30 uur vindt plaats bij Jodan Boys.

Aanmelden voor de proeftrainingen en de vervolgtrainingen kan online via www.decompletetechniek.nl.

Durf jij de uitdaging aan? Trainen in een plezierige omgeving, met spelers van je eigen niveau, met veel persoonlijke aandacht en onder leiding van toegewijde en vakbekwame trainers.

Benieuwd naar ons unieke trainingsprogramma en werkwijze? Schrijf je vandaag nog in!

De Complete Techniek biedt training op maat die passen bij de ontwikkeling van uw kind. Voetballers  trainen bij ons in kleine groepen en op hun eigen niveau. Onder leiding van onze trainers wordt iedere week een stap in de ontwikkeling van het zelfvertrouwen en de voetbalkwaliteiten van uw kind.

De proeftrainingen duren twee uur. “In die twee uur laten we alles van de cursus zien”, legt Dennis van den IJssel, eigenaar/oprichter van Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek, uit. Het onderdeel ‘baas over je lichaam’ gaat in op coördinatie, snelheid en wendbaarheid. Bij het onderdeel ‘baas over de bal’ komen de basistechnieken van het voetbal in spectaculaire trainingsvormen aan bod.

Vervolgtrainingen

De proeftrainingen zijn bedoeld om kinderen én ouders kennis te laten maken met de werkwijze van Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek. Deze proeftrainingen zijn gratis. Als het kinderen en ouders bevalt, kunnen de kinderen worden ingeschreven voor de cyclus van twaalf trainingen. Er wordt dan in kleine groepen getraind onder leiding van gediplomeerde en professionele jeugdtrainers, iedereen op zijn eigen niveau. “Zo word je getraind om sterker te worden in één-tegen-één situaties, leer je om ‘baas te worden over je tegenstander’ en het verschil te maken in de wedstrijden van jouw team. “De trainers coachen en stimuleren het durven toepassen van wat je geleerd hebt’’, geeft Dennis aan. “Je haalt het beste uit jezelf en wordt een veel betere voetballer!”

Bij Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek is het mogelijk om voor 29 euro aan de eerste drie trainingen van de techniekcursus deel te nemen. Na drie trainingen kunnen de ouders beslissen of hun kinderen wel of niet door kunnen gaan met de trainingen. Dit is alleen mogelijk voor ouders en kinderen die voor de eerste keer aan de cursus deelnemen.

Deze cyclus van twaalf trainingen vindt bij CVV Jodan Boys op vrijdagavond plaats vanaf 17.30 te beginnen op 15 februari.

Bekijk de Flyer