In Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag gaan wij op bezoek bij koploper Volendam. De wijdbroeken van trainer Sander Middelbeek kenden voor de winterstop een bijna foutloze reeks en stonden begin december een straatlengte voor op de concurrentie. De vraag was niet of Volendam kampioen zou worden, maar wanneer. De laatste wedstrijden gaat het allemaal wat  moeizamer. Uit de laatste drie wedstrijden werd er één punt gehaald. Dit betekent dat achtervolger Ter Leede de aansluiting weer in het zicht heeft. De oranjehemden hebben veel kwaliteit in huis en zullen zaterdag voor eigen publiek weer een driepunter willen scoren. Jodan Boys kan de borst natmaken.

Afgelopen zaterdag boekte Jodan Boys de zevende overwinning op rij. Het zag naaste concurrent Jong FC den Bosch in eigen huis verliezen van Ter Leede. Een goede zaterdag voor de boys, maar we hebben nog niks. Het vertrouwen is groot en dat mag zeker, want wedstrijden werden gewonnen en in de laatste zeven wedstrijden kreeg Jodan Boys slechts vier doelpunten tegen. Komende zaterdag zal Jodan Boys er weer vol tegenaan moeten gaan om resultaat te boeken in het palingdorp. In de heenwedstrijd speelde Jodan Boys een goede wedstrijd, maar bleek Volendam uiterst doeltreffend. Twee kansen werden omgezet in goals.

Het spreekt voor zich dat Jodan Boys juist in deze periode alle steun goed kan gebruiken. Komt allen naar Volendam en moedig onze mannen aan op jacht naar succes!! De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer W. Wiersma