In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

De Stichting Topvoetbal is blij mee te kunnen delen dat Jordi Tuithof met een jaar heeft verlengd

Jordi die bezig is aan zijn eerste seizoen in Gouda, kwam over van Esto uit Bodegraven. Jordi wil zich blijven ontwikkelen en doet dat graag bij Jodan Boys! We hopen nog veel goals en assists te mogen zien van deze jonge aanvaller!

Jodan Boys heeft zich het komende halfjaar versterkt met Wouter Beukers (19). Wouter maakte deel uit van de A selectie van Spakenburg en wordt gehuurd voor een halfjaar. Wouter speelde acht jaar in de jeugdopleiding van Feyenoord. Vorig jaar keepte hij in JO-19 van de Rotterdammers. Na het wegvallen Marvin Straver en Robin Boot, halverwege het seizoen, is het dan toch gelukt om een extra keeper aan de A selectie toe te voegen. Wij wensen Wouter een goede en succesvolle tijd toe in Gouda.

Spelers die blijven:

Jordi Tuithof, Leroy Brank, Michel Verkaik, Yusri el Kandoussi, Mo Bellahcen, Kevin de Vries, Roald Heerkens, Jorn van Lunteren, Marwin Glas en Lion v/d Velde.

Spelers die vertrekken na dit seizoen:

Fanny Waandels