In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Na een goed voetbalweekend is de Stichting Topvoetbal verheugd mee te kunnen delen dat er weer twee spelers hebben aangegeven ook volgend jaar voor Jodan Boys te spelen: Leroy Brank en Michel Verkaik.

Leroy Brank(35): Onze  pater familias  plakt er nog een jaar aan vast. Leroy heeft dit seizoen wederom laten zien hoe belangrijk hij binnen en buiten het veld is. Met zijn ervaring is hij een voorbeeldspeler voor de jonge jongens in de groep. Wij zijn blij dat deze fitte winnaar nog niet aan zijn afscheidstournee is begonnen, maar dat we hem ook komend seizoen bij ons op het veld zien staan. Kapitein!!

Michel Verkaik (28): De rechtsbenige verdediger begint volgend jaar aan zijn achtste seizoen in de A selectie. Na uitstapjes Bij Heerjansdam en Neptunus-Schiebroek is Michel niet meer weg te denken uit de selectie. Verkaik is een echte multifunctionele speler die op alle posities in de defensie uit de voeten kan. Daarnaast is Michel net als Leroy een speler waar jonge teamgenoten veel van kunnen leren.

 

Spelers die blijven:

Leroy Brank, Michel Verkaik, Yusri el Kandoussi, Mo Bellahcen, Kevin de Vries, Roald Heerkens, Jorn van Lunteren, Marwin Glas en Lion v/d Velde.

Spelers die vertrekken na dit seizoen:

Fanny Waandels