In Blogs

Wow, wat heeft Jodan Boys veel betrokken vrijwilligers!! Spelers, voormalig spelers of ouders van jongens of meiden die bij JB wekelijks trainen en wedstrijden spelen. Eigenlijk wist ik dat al natuurlijk, want onze club met ruim 1.300 leden wordt gedragen door vrijwilligers. Nu ik sinds december penningmeester ben geworden van de vereniging, zie ik van dichtbij hoeveel mensen zich dagelijks met passie inzetten om de club draaiende te houden. Vrijwel altijd met een lach op het gezicht, het plezier in wat ze doen is zichtbaar. Of het nu het uitwerken is van een visie op meiden en vrouwenvoetbal, het bedienen achter de bar, het bijhouden van de ledenadministratie en contact leggen met leden over contributie, slechts een paar voorbeelden van de activiteiten die ik voorbij zie komen. Ben erg blij dat ik het vertrouwen heb gekregen hier de komende jaren ook een bijdrage aan te mogen leveren.

Jan de Graaf heeft de afgelopen 7 jaar de financiën van de vereniging samen met andere bestuursleden mogen beheren. Hij heeft het goed neergezet, zo concludeer ik uit alles wat ik tot nu toe heb gezien en besproken. En gelukkig laat hij niet alles in 1 keer vallen, zodat ik stap voor stap alles wat bij de functie hoort kan overnemen.
Waar ik het voor doe? Ik denk dat het dezelfde drive is als al die andere vrijwilligers van JB. Ben zelf al jaren lid van JB en heb een zoon in de jeugd voetballen. JB is een hartstikke mooie vereniging, waar ik trots op ben om lid van te zijn. En wat wil ik bereiken? Doel is dat al die mannen, vrouwen, meiden en jongens die lid zijn van Jodan Boys iedere week met plezier naar de training kunnen om steeds weer als speler en team te groeien en natuurlijk dat zij op zaterdag kunnen genieten van een spannende wedstrijd waarin we uiteraard hopen dat zij weer 3 punten binnenslepen. Daarvoor wil ik graag mijn steentje bijdragen door mij in te zetten voor een financieel gezonde club. Ik heb er zin in!
Ook enthousiast geworden om (nog meer) betrokken te raken met JB? Genoeg leuke uitdagingen. Mail naar Vrijwilligers@cvvdejodanboys.nl of spreek iemand aan van de club.