In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Achter de schermen is de stichting topvoetbal druk bezig met het vormgeven van de selectie van volgend jaar. Roald Heerkens, Jorn van Lunteren, Marwin Glas en Lion v/d Velde hebben aangegeven ook volgend seizoen voor Jodan Boys te spelen.

Roald Heerkens, jongen van de club, gaat volgend jaar zijn achtste seizoen bij de A-selectie in. De boomlange sterke rechter centrale verdediger vormt dit seizoen een zeer betrouwbaar duo met Mark Veerman in het hart van de defensie Wij zijn blij dat Roald ook volgend jaar bij ons speelt!

Jorn van Lunteren heeft ook aangegeven dat hij volgend seizoen bij Jodan Boys speelt. Van Lunteren maakte enkele weken geleden de overstap van Capelle naar Jodan Boys. In zijn eerste wedstrijd liet Jorn zich direct zien met twee doelpunten en een assist. Na de uitstapjes naar Rijnsburgse Boys en Capelle zijn wij blij dat Jorn weer terug is.

Marwin Glas doorliep de gehele jeugd van Jodan Boys en maakte een aantal jaar geleden de overstap naar de senioren. Hij stond in de jeugd bekend als talentvolle spits met een neusje voor de goal. Marwin maakte de keuze voor studie en studentenvereniging in Utrecht, maar bleef altijd beschikbaar voor Jong Jodan Boys. Dit seizoen heeft Marwin er alweer vijftien gescoord in competitieverband in Jong. Volgend jaar stopt Glas met zijn studentenvereniging en  richt hij zich op Jodan Boys 1. Marwin ziet uit naar de samenwerking met van Steensel.

Lion van de Velde kwam dit seizoen over van JO19-1 en maakte al de nodige minuten in Jodan Boys 1. Hij werd matchwinnaar in de eerste gewonnen uitwedstrijd bij Swift in Amsterdam.  Lion heeft aangegeven nog niet klaar te zijn bij Jodan Boys en zal volgend jaar ook voor ons spelen. Wij hopen dat Lion’s ontwikkeling zich zo goed door blijft zetten en dat hij nog een hoop doelpunten aan de Sportlaan mag maken!

Fanny Waandels gaat Jodan Boys na dit seizoen verlaten voor Noordwijk. Fanny kwam vier jaar geleden van TAVV en veroverde direct een plek in de harten van de Jodan Boyssupporters. Met zijn nimmer aflatende inzet, zijn sprongvermogen en doelpunten is hij van grote waarde voor Jodan Boys (geweest). Wij wensen Fanny nog een goed laatste half jaar en heel veel succes bij Noordwijk!

Spelers die blijven:

Yusri el Kandoussi, Mo Bellahcen, Kevin de Vries, Roald Heerkens, Jorn van Lunteren, Marwin Glas en Lion v/d Velde.

Spelers die vertrekkenna dit seizoen:

Fanny Waandels