In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1, Nieuws Jong Jodan Boys

Jodan Boys opent zaterdag de tweede competitiehelft met een uitwedstrijd tegen Smitshoek. Beide ploegen begonnen met een goed gevoel aan de winterstop. De Barendrechters kenden een hele goede eerste seizoenshelft. Trainer Middelkoop hoopte aan het begin van de competitie met de winterstop twintig punten te hebben behaald. Deze doelstelling werd ruimschoots bereikt, Smitshoek eindigde de eerste competitiehelft met vierentwintig punten op de zevende plaats.

Het verhaal van Jodan Boys is bekend. Na een teleurstellende periode waarin er na acht wedstrijden slechts vier punten werden behaald, zag Jodan Boys het licht in de donkere maanden november en december. Van de laatste zeven wedstrijden voor de winterstop werden er zes gewonnen en staat Jodan Boys met de volle winst bovenaan in de tweede periode.

Jodan Boys, dat in de winterstop een trainingskamp in Torremolinos belegde, kan zaterdag met een nagenoeg fitte selectie aantreden tegen de oranjehemden. Er is één nieuw gezicht bij ten opzichte van het eerste half jaar. Jorn van Lunteren maakte in de winterstop de overstap van Capelle naar Jodan Boys. Een welkome krachtsimpuls in het aanvallende blok van Jodan Boys.

Het belooft aankomende zaterdag een spannende wedstrijd te worden. Kan Jodan Boys ook voor de zesde keer op rij winnen? Smitshoek zal er alles aan doen om de punten in eigen huis te houden! Kom de mannen de aanmoedigen in Barendrecht! Aanvang is 14.30 uur