In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1, Nieuws Jong Jodan Boys

De Stichting topvoetbal heeft in Torremolinos niet stilgezeten! Er zijn veel gesprekken gevoerd en we hopen u via de site de komende periode te informeren over de selectie van volgend jaar:

De stichting topvoetbal van Jodan Boys is blij mee te kunnen delen dat het Yusri el Kandoussi voor anderhalf jaar heeft vastgelegd. De jonge El Kandoussi kwam in de zomer over vanuit de JO19-1 en maakte het eerste deel van de competitie deel uit van Jong Jodan Boys. Halverwege de eerste seizoenshelft veroverde El Kandoussi een plek in de basiself van Dennis v/d Ijssel. El Kandoussi maakt na de winterstop officieel deel uit van de A selectie en zal daar na de zomer ook nog minimaal één seizoen deel van uit maken.

Naast het contractnieuws over El Kandoussi heeft de stichting topvoetbal zich in de winterstop versterkt met nog een keeper, namelijk Twan Verweij. Na het wegvallen van de keepers Marvin Straver en Robin Boot, is de komst van Twan zeer wenselijk. De vierentwintigjarige Verweij heeft de afgelopen twee jaar in Amerika gespeeld, waar hij voor Carson-Newman University uitkwam. Voordat Verweij aan zijn Amerikaanse avontuur begon kwam hij uit voor de zondagploeg van vv de Meern.

Mo Bellahcen heeft aangegeven dat hij ook het komende jaar bij Jodan Boys speelt. De kleine technisch begaafde middenvelder gaat volgend jaar zijn elfde seizoen bij Jodan Boys in. Bellahcen is niet meer weg te denken uit de selectie van Jodan Boys. Naast zijn kwaliteiten op voetbalgebied heeft Bellahcen ook laten zien dat hij een belangrijke rol speelt in de wijk als trainer en voortrekker van FC Oosterwei. Deze functie zal hij ook komend seizoen weer vervullen.

De stichting topvoetbal heeft ook overeenstemming bereikt met Kevin de Vries voor nog een jaar aan de sportlaan! Kevin de Vries kwam twee seizoenen geleden over van XerxesDZB. De Vries heeft in de afgelopen periode laten zien op het veld belangrijk te zijn, maar minstens zo belangrijk is zijn rol in de kleedkamer. De jongelingen in de selectie kunnen veel leren van de ervaring van Kevin.

Wij zijn blij met deze verleningen en hopen u snel meer positief spelersnieuws te kunnen melden.