In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1, Nieuws Jong Jodan Boys

Buenos Dias! De middagactiviteit van gister heeft toch slachtoffers gekost. Toen Marco Veenhuis met obgelofelijk veel gevoel zijn bal wilde ‘putten’ verstapte hij zich en raakte geblesseerd aan zijn bovenbeen, het resultaat zijn krukken. Gelukkig is Marco in goede handen bij de medische staf. Het andere slachtoffer was Cento Burger. Toen Cento vanaf een afstand van 80 meter  de bal van achter zijn standbeen in de hole wilde schieten verrekte hij zijn lies! Zonde want Burger lag op koers om hoog in het klassement van het footgolf te eindigen.

Na het footgolf kon iedereen zich opfrissen en reed er een touringcar voor. Martin Rietveld had als verrassing een diner in Marbella geregeld en niet zomaar een etentje, maar een diner dansant. Op een schitterende locatie werden wij ontvangen door het aardige personeel van het Italiaanse restaurant Da Bruno. Iedereen keek zijn ogen uit wat een ambiance voor een mooie avond was dit. Met als klap op de vuurpijl de aanwezigheid van een zangeres en zanger JP Chacon. Een ieder bestelde de overheerlijkste gerechten en het was goed. De sfeer kwam er steeds beter in en toen JP ‘kleine jongen’ van André Hazes inzette was dit het beginsignaal om het dak van het restaurant te blazen voor een periode van twee uur. Wat een feest, de aanwezige Spanjaarden keken hun ogen uit en genoten mee van het enthousiasme van de spelers. Halverwege het feest overhandigde de selectie een cadeau aan Marco, wat werd besloten door het Gouds Mannenkoor  met Forza Jodan Boys en Kampioenen olé, olé, kom laat je horen voor Jodan Boys 1. Het was in één woord fantastisch.

Om 23.00 uur vertrok de groep weer huiswaarts en kon een ieder van zijn nachtrust gaan genieten. Vanmorgen na het ontbijt werd er getraind. Het was een mooie reis die eindigde op grote hoogte. De bus moest over hellingendie zelfs voor Dumoulin pittig zouden zijn. Aangekomen in het plaatselijke stadionnetje trainden Jodan Boys anderhalf uur op de perfecte mat. Wat schetste de verbazing van een ieder: Mitchel Heerkens maakte zijn rentree bij Jodan Boys als……keeper. Het mag gezegd worden het misstond niet. Op het andere veld stond Karel v/d heuvel onder de lat. Twee Jodan Boy’s die zich ook op dit vlak weer eens uiterst loyaal aan de club toonden. Chapeau mannen.

Vanmiddag had iedereen vrij en een ieder kon de tijd naar zijn eigen idee invullen. Vanavond wordt er door Maarten en Ekrem een pubquiz georganiseerd. Morgen horen jullie welke kroeg zich de winnaar mag noemen.

Voor nu: Hasta Manana