In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1, Nieuws Jong Jodan Boys

We waren bij de historische wandeling door Malaga gebleven. Er was bijzonder grote belangstelling voor dit evenement en iedereen schreef zich er daarom ook voor in. In verschillende groepjes werd de stad verkend om gezamenlijk af te sluiten. Na een wel verdiende nachtrust, werd het progarmma vanmorgen met de lunch opgestart.

Na de lunch stond er footgolf op het programma. In negen teams werd er gestreden om de Tiger Woods bokaal. Mitchel Heerkens blijkt nog steeds een tovenaar te zijn. Samen met Omar el Haddoti eindigde hij bovenaan in het klassement. Beide linkspoten beschikken over een puntgave trap en wisten zelfs hole in ones te scoren, waar anderen som hole in ten maakten. De groep vermaakte zich wederom prima en het weer was onveranderd lekker.

Op de terugweg in de bus vierde Omar zijn overwinning uitbundig wat resulteerde in ‘Omar on Fire’.  Volgens Ronald Bax en Mees v/d Lagemaat moet Omar nu wel fit zijn voor de tweede seizoenshelft. Vanavond reizen we af naar Marbella om daar met elkaar te wandelen en te eten! Morgen hoort u hoe het was in deze bekende badplaats.

Voor nu: Hasta Manana