In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1, Nieuws Jong Jodan Boys

Buenos dias! Waar waren we ook alweer gebleven. Oh ja, gisteravond gingen de beide selecties met elkaar in gesprek over de gespeelde wedstrijden in de eerste competitiehelft en werd er vooruit gekeken naar wat komen gaat. Na deze nuttige open sessies hadden de reizigers de rest van de avond vrije tijd. Maar iedereen moest vroeg naar bed omdat de volgende ochtend de wedstrijd tegen Silvolde wachtte. Sommige jongens legden een kaartje, andere verhandelde koeien en weer anderen presenteerden hun kennis in dertig seconden. Onze technische man, Mitchel Heerkens, liep buiten rondjes om het hotel om te kijken of er niemand via de regenpijp naar buiten klom om het nachtleven op te zoeken. Niemand werd betrapt!

Vanmorgen werd de hele groep met een bepaald feestelijk gevoel wakker. Het reisgezelschap had namelijk twee jarigen in het midden. Marco Veenhuis en Lion v/d Velde zijn vandaag beiden jarig. Dit werd allereerst gevierd met een fantastisch uitzicht in de ontbijtzaal. Vanuit het oosten kwam de zon letterlijk uit de zee op. Na van dit natuurschoon te hebben genoten werden beide heren door de directie van het hotel in het zonnetje gezet! Het wordt misschien een beetje irritant voor de lezers thuis, maar het ontbijtbuffet was, net als het diner de avond ervoor, werkelijk waar fantastisch. Een goede bodem werd gelegd voor de wedstrijd tegen Silvolde.

Om tien uur vertrok het hele reisgezelschap naar Malaga, voor de wedstrijd tegen Silvolde uit de zondag Hoofdklasse. Bij Jodan Boys bleven Brank, Bellahcen, Verkaik en Waandels uit voorzorg aan de kant. De eerste helft was niet om over naar huis te schrijven. Binnen twintig minuten keek Jodan Boys tegen een terechte 0-2 achterstand aan. In de tweede helft waren er veel wisselingen en speelde Jodan Boys beter dan in de eerste helft. Mooi was dat Elliot Pattinama zijn rentree maakte. Jodan Boys kreeg enkele kansen maar wist deze niet om te zetten in doelpunten. Sterker nog Silvolde scoorde de 0-3, uit een penalty. Dit bleek ook tevens de eindstand. Maandag de volgende training om de mannen optimaal aan de start van de tweede competitiehelft te krijgen.

 

Na de transfer naar het hotel volgde de lunch. Na de maaltijd  een middagprogramma onder leiding van Wijnand Donk. In verschillende teams werd er een beachvoetbaltoernooi en een hooghoud competitie gehouden. Onder een strakblauwe lucht, in de zon, werkte alle teams zich in het zweet onder de bezielende leiding van de teamcaptains Cor Starreveld en Gerard Wolters. Geen team wilde voor een ander team onder doen dit resulteerde in een razend spannende middag. De uitslag van de wedstrijd komt in het volgende dagverslag. Al kunnen we nu het volgende al vermelden: Joop Kempers blijkt over een fantastisch linkerbeen te beschikken en Remco Blok liet maar weer eens zien waarom hij behoort tot één van de beste aanvallers die Jodan Boys heeft gehad! Na deze activiteit volgden een enkelinghet voorbeeld van Bradley el Idrissi en namen een duik in de koude Middelandse Zee.

Op dit moment is iedereen ‘chill’ en komt bij in de sauna of het Turkse stoombad onder leiding van Ekrem Kama. Vanavond volgt traditioneel de historische stadswandeling langs kunst en cultuur in Torremolionos en omgeving.

Voor nu: Hasta Manana