In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys heeft zich versterkt met twee nieuwe spelers: Jorn van Lunteren en Menno Heus.

Jorn van Lunteren (25) komt in de winterstop over van vv Capelle. Jorn is een oude bekende van Jodan Boys. Jorn speelde al drie seizoenen voor Jodan Boys waarna hij de overstap maakte naar Rijnsburgse Boys. De afgelopen anderhalf jaar speelde hij voor vv Capelle. Wij kennen Jorn als een dynamische aanvallende middenvelder met een neusje voor de goal. Wij zijn blij met de terugkeer van Jorn.

Na het plotselinge vertrek van onze eerste keeper Marvin Straver, zijn wij blij te kunnen melden dat we in Menno Heus een nieuwe doelman aan onze selectie toe kunnen voegen. Menno doorliep de jeugdafdeling van FC Utrecht en speelde in de eerste divisie voor Jong FC Utrecht. De 23-jarige Heus is sinds deze zomer clubloos en hij hield zijn conditie op peil bij AZ.

Wij wensen Jorn en Menno veel succes en plezier bij onze club