In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Met ingang van het seizoen 2019-2020 is Leen van Steensel de nieuwe hoofdtrainer van hoofdklasser CVV de Jodan Boys. Van Steensel volgt daarmee Dennis van den IJssel op, die in oktober zijn vertrek aankondigde.

Leen van Steensel (34) speelde tussen 2003 en 2012 als profvoetballer voor FC Utrecht, FC Carl Zeiss Jena en Excelsior. Na zijn profcarrière werd hij actief als trainer. Onder andere trainde hij tot juni van dit jaar Jodan Boys 2. Momenteel is hij werkzaam bij Sparta Rotterdam als teammanager van het 1e elftal. Ook was hij assistent-trainer en wedstrijdanalist bij deze club.

Uit de sollicitatieprocedure die in oktober ontstond kwam Van Steensel uiteindelijk als meest geschikte kandidaat naar voren. Voorzitter Marco Kastelein is blij met de nieuwe trainer: “Ik ben zeer verheugd dat Leen van Steensel trainer wordt van Jodan Boys 1. We hebben hem leren kennen als een enthousiaste en deskundige trainer van het tweede team.”

Van Steensel is enthousiast: “Ik kan niet wachten om te beginnen aan deze mooie klus, die tevens mijn eerste wordt op dit niveau. Ik ben de club dan ook dankbaar voor deze prachtige kans die ik met beide handen aanpak!”

Van Steensel wil met Jodan Boys reëel en herkenbaar voetbal spelen. “Dat past bij de trainer Leen van Steensel. Met veel passie en strijd mijzelf en het team ontwikkelen en oog hebben voor de vele talenten die er bij Jodan Boys lopen.”