In Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag neemt Jodan Boys het op tegen XerxesDZB. De Rotterdammers  promoveerden vorig jaar via de nacompetitie ten kost van onder andere Brielle en Sportlust’46. De ploeg van Jalink schoot goed uit de startblokken. Van de eerste vijf wedstrijden werd er slechts één verloren. Dit resulteerde in zes punten voor de zebra’s. Na deze periode kwam de klad erin en werden alle wedstrijden verloren. Afgelopen zaterdag creëerde XerxesDZB genoeg kansen tegen Spijkenisse, maar de bal wilde er niet in. Dit lijkt ook het grootste euvel. Het maken van doelpunten. Daartegenover staat een goed collectief, dat ondanks de stand van de ranglijst er elke wedstrijd vol voor gaat.  Na zeven nederlagen op rij zal XerxesDZB zaterdag weer een overwinning bij willen schrijven. Onze jongens kunnen hun borst natmaken.

Jodan Boys lijkt de weg naar boven te hebben gevonden. Afgelopen zaterdag werd een zwaar bevochte zege op Zwaluwen behaald. Na acht wedstrijden stond Jodan Boys met vier punten op een degradatieplaats, nu na twaalf wedstrijden heeft Jodan Boys negen punten bij kunnen schrijven en is de middenmoot binnen handbereik, dit moet nog wel gebeuren. Voor Kevin de Vries en Bradley el Idrissi wordt het een bijzondere ontmoeting. Beide spelers droegen het traditionele blauw witte shirt van XerxexDZB. Kom de mannen aanmoedigen op sportpark Faas Wilkes. De wedstrijd begint om 14.45 uur en staat onder leiding van de heer R. Weiland