De eerste wedstrijd , in de poulefase, werd gespeeld tegen Perkouw O23 jaar .

Jodan Boys O23 behaalde een prima 1-5 overwinning .

In Berkenwoude startte Jodan Boys O23 in de volgende samenstelling:

1. Rik , 2. Daan, 3. Ismael, 4. Jelle, 5. Kujtim, 6. Mo , 7. Tygo , 8. Yannick, 9. Billal, 10. Massimo , 11. Anass

Lopende de wedstrijd vielen Luc (in de spits) en Fouad (op het middenveld) in .

Elke speler speelde minimaal 60 minuten alleen Billal minder omdat hij helaas geblesseerd uitviel.

Agressief kwam Jodan Boys uit de start blokken. Meteen hoog druk en we kregen een aantal kansen. Al snel, in de 5e minuut , scoorde Jelle koppend na een voorzet van Yannick 0-1.

Perkouw , dat compact speelde kwam na 10 minuten op 1-1 . Jodan Boys bleef in de hoogste versnelling spelen , dat kwam de zuiverheid niet altijd ten goede en we leden te vaak balverlies . Het werd wat onrustig. Ondanks dat scoorde Massimo op aangeven van Billal de 1-2 in de 16e minuut.

Jodan boys kwam regelmatig goed door over de flanken maar de eindpass en / of de afronding was in de eindfase slordig.

Na rust een beter Jodan Boys. Perkouw werd vastgezet en in balbezit werd zorgvuldig gezocht naar de openingen. Wederom via de flanken kwamen we goed door. Het positiespel was verzorgder dan voor rust en we waren baas op het veld.

De doelpunten konden niet uitblijven en Anass scoorde de 1-3 na aangeven van Massimo in de 57e minuut. Daarna gaat het snel want uit de vele corners scoort Luc 2x, op aangeven van Yannick , de 1-4 en de 1-5.

Verdedigend kwamen we niet meer in de problemen , zodat keeper Rik het vrij rustig had de tweede helft. Compliment voor het team dat de tweede helft een prima partij afleverde.

Op dinsdag 11 december speelt Jodan Boys 0 23 , in het kader van de Drukzo Talent Cup , een thuiswedstrijd tegen Bergambacht O 23 jaar.