In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1, Nieuws Jong Jodan Boys

Jodan Boys hoopte afgelopen zaterdag de goede lijn van de overwinning in Amsterdam door te trekken. Helaas werd het niet de middag van Jodan Boys en trok ‘s-Gravenzande aan het langste eind.

Jodan Boys begon met dezelfde namen als een week eerder in Amsterdam en opende sterk maar wist geen uitgespeelde kansen te creëren. FC ‘s-Gravenzande kwam halverwege de eerste helft op voorsprong dankzij een treffer van Patrick Triep die Marvin Straver kansloos liet met een schuivertje over de grond. Jodan Boys kon daar verder weinig tegenover stellen. Samet Dag leidde met een goede rush de 0-2 in, hij legde de bal bij de eerste paal waar Patrick Triep voor de 0-2 zorgde. Kort na rust was het Menno Roodenburg die de wedstrijd had kunnen beslissen, zijn schot ging echter voorlangs het doel van Marvin Straver. In de 67e minuut kwam Jodan Boys op 1-2 dankzij een treffer van Mo Bellahcen. Na deze treffer drong Jodan Boys aan en kreeg het wat mogelijkheden. Het was echter Sander Koeleman van FC ‘s-Gravenzande die in de 80e minuut de stand op 1-3 bracht via een fraaie vrije schop in de kruising.

Voor foto’s click HIER

Zo werd het een teleurstellende middag voor Jodan Boys. Capelle en Smitshoek wisten beiden hun wedstrijden te winnen. Het gat naar de veilige plaatsen is vijf punten. Volgende week speelt Jodan Boys om vijf uur de bekerwedstrijd uit bij VUC. De week erna volgt en uitwedstrijd tegen FC Rijnvogels.

Straver, De Vries ( ’70 Verbond), Heerkens, Veerman, Verkaik, Brank, Huntink, El Kandoussi (’86 Tuithof), Waandels, Bellahcen, v/d Velde ( ’70 el Idrissi)

Jong Jodan Boys

Behaalde zaterdag een goede overwinning op Capelle. Op sportpark ’t Slot werd 1-4 gewonnen. Alle treffers vielen voor de rust. Het was Marwin Glas die de score opende met zijn hoofd. Vervolgens kwam Capelle binnen een paar minuten weer langszij. Harold Vrolijk zorgde voor de 1-2 wederom met het hoofd. Vrolijk zorgde ook voor de 1-3 o het scorebord. Na goed doorgaan van Harold kon de verdediging van Capelle een vuurpijl van Glas niet goed verwerken. Vrolijk kon de bal eenvoudig binnen werken. Kort voor rust een voorzet van de zijkant die goed werd teruggelegd door Anass Azzihemd Glas zorgde met zijn tweede kopbal voor de 1-4.

In de tweede helft werd het niveau van de eerste helft niet meer gehaald. Maar Jodan Boys kwam niet echt meer in de problemen en het verzuimde zelf enkele grote kansen te benutten. Door de zege klimt Jodan Boys naar een plek in de middenmoot. De komende drie weken speelt Jodan Boys 2 thuis.  Volgende week wordt in eigen huis het inhaalduel tegen FC Lisse gespeeld. Bij winst doet Jodan Boys goede zaken en  nadert het  de top van de ranglijst, maar we vergeten de huid en de beer niet.

Stalenberg, Foutouhi (Gabriëls), Rietveld, Sluijter, Quist, Benjaafar, Schuilenburg, Mohandis ( Middelkoop), Vrolijk, Glas (El Boayadi), Azzihemd