In Nieuws Jodan Boys 1, Nieuws Jong Jodan Boys

Zaterdag  nemen we het op tegen FC ’s Gravenzande. De Westlanders speelden vorig seizoen, na een kort verblijf in de eerste klasse, een verdienstelijk seizoen in de Hoofdklasse. De ploeg eindigde net één plaats boven Jodan Boys op de zevende positie. Dit seizoen gaat het al helemaal crescendo met het team van oud profvoetballer Richard Elzinga. Na negen wedstrijden staat FC ’s-Gravenzande heel knap op de tweede positie, slechts drie punten achter koploper Volendam. FC ‘s –Gravenzande heeft een goed collectief. De ervaren doelman Danny Koning speelde onlangs zijn 250e wedstrijd voor de FC. Voorin lopen Westhoff, Triep en Vermolen die regelmatig het net weten te laten bollen. Twee weken geleden werd titelfavoriet Spijkenisse in een uitwedstrijd met 2-5 geklopt. Vorige week liepen de Westlanders daarentegen de tweede nederlaag van het seizoen op. In eigen huis was Zwaluwen met 2-3 te sterk.

Jodan Boys wist vorige week na lange tijd weer te winnen. In Amsterdam werd Swift met 0-1 verslagen. Een periode van droogte werd daarmee afgesloten. Lion v/d Velde was met zijn goal de matchwinner, maar de winst kwam het hele elftal ten deel. Vorige week stond er een collectief dat koste wat het koste, de overwinning mee naar Gouda wilde nemen. Hoe mooi zou het zijn als deze overwinning zaterdag een goed vervolg zou krijgen.

Vorig jaar eindigden beide onderlinge ontmoetingen in een gelijkspel. In de uitwedstrijd werd het 1-1. FC ’s-Gravenzande eindigde de wedstrijd met negen man en Jodan Boys miste een penalty. In Gouda werd het tegen het einde van de competitie 2-2.

De wedstrijd staat  onder leiding van de heer M.J. Kloet. Hij wordt geassisteerd door de heer R. Leenstra en mevrouw D.G.H. Snoeren.

Jong Jodan Boys speelt zaterdag een uitwedstrijd tegen Capelle 2 De ploeg van Gerard de Geus wist vorige week knap van Forum Sport te winnen. De Voorburgers werden met 2-0 verlagen door goals van Glas en Schuilenburg. Capelle staat met één wedstrijd meer gespeeld één punt boven Jodan Boys. Bij winst doet Jodan Boys goede zaken en nestelt het zich in de middenmoot. De mannen mogen bijtijds hun bed uit er wordt in Capelle al om 10.30 uur afgetrapt!