In Nieuws Jodan Boys 1, Nieuws Jong Jodan Boys

Aankomende zaterdag nemen we het op tegen goede bekende Swift uit Amsterdam. De ploeg van Bart Logchies en het team van Dennis v/d IJssel hebben de afgelopen jaren al vaak tegen elkaar gespeeld. De duels eindigden steevast in een gelijkspel. Vorig jaar leek el Idrissi Jodan Boys in de eerste competitieronde in blessuretijd naar de overwinning te schieten, maar de Amsterdammers kwamen toch nog langszij. Swift begon dit seizoen stroef, de eerste twee competitiewedstijden werden verloren, maar daarna won Swift driemaal op rij en speelde het gelijk tegen Nootdorp. Afgelopen week werd er met 3-1 verloren van de koploper Volendam.

Jodan Boys verloor zaterdag voor de zesde maal dit seizoen. In Veen was Achilles met 2-0 te sterk. De Gouwenaars bezetten op dit moment de voorlaatste positie. Een stand op de ranglijst waar bij aanvang van het seizoen niet op was gerekend. Laten we hopen dat we zaterdag de wind in de rug hebben en we de punten van het Olympiaplein mee kunnen nemen naar Gouda. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer R.Meilink.

Jong Jodan Boys speelt aankomende zaterdag thuis tegen Forum Sport 2. De voorburgers beschikken over een jonge dynamische ploeg die vorig jaar goed meedraaide. Ook dit seizoen doen ze het goed. Met tien punten staat Forum Sport op de derde plek. Jodan Boys verloor vorige week van een sterk Quick Boys. Doordeweeks werd er in de beker gewonnen van Soccer Boys 2. Laten we hopen dat de mannen van de Geus net als tegen Noordwijk de punten in eigen huis houden. De wedstrijd begint om 11.45 uur.