In Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag reist Jodan Boys af naar het Noord Brabantse Veen, om het daar op te nemen tegen Achilles.  Achilles is inmiddels en goede bekende van Jodan Boys. De laatste seizoenen werd er steevast tegen elkaar gespeeld. Voor Jodan Boys betekent dat weinig positiefs want in de laatste acht ontmoetingen won Achilles Veen zesmaal en eindigde de wedstrijd twee keer in een gelijkspel.

Dit seizoen draait Achilles ook niet zoals het zou willen. De ploeg van Giovanni Francken verloor de laatste vier duels en zullen aankomende zaterdag de weg omhoog in willen slaan. Jodan Boys, waar trainer Dennis v/d Ijssel deze week vertelde dat dit zijn laatste seizoen bij Jodan Boys is, speelde afgelopen zaterdag met 2-2 gelijk tegen Capelle. Midweeks werd er voor de VR Cup met 9-1 gewonnen van PPSC dat in de vierde klasse speelt. Met name in de tweede helft scoorde Jodan Boys er lustig op los. Laten we hopen dat het een voorbode is voor komende zaterdag. Alhoewel Achilles Veen van een ander kaliber is, is het lekker dat er negen keer werd gescoord. Wat zou het lekker zijn  als de drie punten aankomende zaterdag mee de bus in gaan naar Gouda.

De wedstrijd staat zaterdag onder leiding van de heer R. Wijma en begint om 14.30 uur

Jong Jodan Boys won vorige week met 3-2 van Noordwijk. Afgelopen dinsdag werd er geoefend tegen Gouderak 1. De ploeg van Gerard de Geus won met 1-8. Zaterdag speelt jong om 12.00 uur de lastige uitwedstrijd bij Quick boys.