In Nieuws

Op vrijdag 23 november a.s. organiseert het bestuur van de Club van 100 de Jodan Boys Sportquiz. Deze happening is niet alleen toegankelijk voor de leden van de Club van 100 maar ook voor leden en sympathisanten van Jodan Boys.

De quiz zal worden gespeeld met teams van 4 personen die de eerste 3 rondes 25 verschillende vragen moeten beantwoorden. Daarna zal een finale worden gespeeld met de individuele spelers van de beste 5 teams. De winnaar van deze finale is de Jodan Boys Sportkenner 2017.

Gezien de ruimte in de Dug Inn kunnen er maximaal 20 teams deelnemen. Mochten er individuele personen willen deelnemen dan zal worden bekeken of daarvoor een team kan gevonden of gecreëerd. Dus geef je snel op bij Wim van den Brink van de Club van 100 door het ingevulde deelnameformulier te mailen naar wimvandenbrink13@gmail.com

De kosten voor deelname zijn 10 euro per persoon. Hierin zijn 2 consumpties en 2 keer bittergarnituur begrepen. Voor leden van de Club van 100 is deelname gratis.

De betaling dient contant plaats te vinden voorafgaand aan de start van de avond die begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur wordt een ieder ontvangen met een kop koffie.

Download HIER het inschrijfformulier