In Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdag  nemen we het op tegen Capelle. De bewoners van ’t Slot kwamen vorig jaar nog uit in de derde divisie, maar dit seizoen spelen ze na de degradatie in de hoofdklasse. De ploeg van Ron Timmers kent net als Jodan Boys een moeizame start, er werd inmiddels al vier keer verloren. Echter vorige week herpakte de groen zwarten zich goed tegen Achilles Veen. In eigen huis werd een knappe 4-2 overwinning behaald. Eén van de doelpunten werd gemaakt door oud-Jodan boy: Jorn van Lunteren. Van Lunteren die drie seizoenen voor Jodan Boys speelde en veel mooie wedstijden voor ons speelde,  kwam via Rijnsburgse Boys bij Capelle terecht. Het is nu het tweede seizoen van de Woerdenaar in dienst van Capelle.  

Jodan Boys verloor vorige week uit bij DFS voor de derde maal op rij. Na een vroege achterstand leek Jodan Boys in de 89e minuut een gelijkspel uit het vuur te slepen, via een doelpunt van Fanny Waandels. Echter Jodan Boys kreeg de deksel op de neus, diep in blessuretijd kwam DFS nog op een beslissende voorsprong. Jodan Boys zal zaterdag gebrand zijn om de drie punten in eigen huis te houden. Of het voetbal mooi of lelijk is maakt niet uit als er maar gewonnen wordt, anders worden de verschillen wel heel erg groot.  

Laten we met elkaar achter de ploeg gaan staan en de mannen aanmoedigen in hun strijd om de winst. De wedstrijd staat onder leiding van de heer B. Rijsbergen. Hij wordt geassisteerd door mevrouw B.H.P. Bussem en de heer L.A. van de Brugge.

Jong Jodan Boys speelt om 11.45 uur thuis tegen Noordwijk 2. Jong verloor de eerste twee wedstrijden nipt van Maassluis en RVVH. Laten we hopen dat de jonkies morgen de punten thuis houden.