In Nieuws Jodan Boys 1

 

(foto DFS)

Jodan Boys heeft afgelopen zaterdag voor de derde maal op rij verloren. Ditmaal was DFS in Opheusden met 2-1 te sterk. In de 89e minuut leek Jodan Boys loon na werken te krijgen, helaas eindigde de middag in een grote kater voor de Gouwenaars.

Jodan Boys begon niet goed aan de wedstrijd. Binnen een paar minuten schoot DFS op de paal uit een vrije trap waar Huntink geel voor kreeg. Jodan Boys was dus gewaarschuwd zou je denken.  Een paar minuten later was het weer DFS dat gevaarlijk was. Ditmaal schoot Bokila met scherp en zo keek Jodan Boys binnen de tien minuten  tegen een 1-0 achterstand aan. De eerste helft van Jodan Boys was  matig. Zonder dat DFS grote kansen kreeg de score verder uit te breiden stichtte Jodan Boys ook nauwelijks gevaar voor de goal van Veeneman. Zo werd 1-0 ook de ruststand.

In de tweede helft een ander Jodan Boys. De ploeg van van den Ijssel ging iets anders spelen. El Idrissi maakte direct na de thee zijn opwachting hij verving Tuithof. Nu wist Jodan Boys DFS wel terug te dringen en creëerde het ook kansen. Waandels en el Idrissi leken de gelijkmaker binnen te werken, maar beide inzetten werden weer gekeerd door de goalie van DFS.

Een minuut voor het einde van de reguliere speeltijd kopte Brank een hoge bal goed door naar Waandels die ditmaal niet faalde en de bal achter Veeneman schoot. Zo leek Jodan Boys loon na werken te krijgen, maar helaas wist Jodan Boys het gelijke spel niet uit het vuur te slepen. In blessuretijd verschalkte Arends Straver. Alles en iedereen van DFS in de hosannastemming, voor de Gouwenaars betekenden dit een enorme deceptie. Zo dichtbij maar toch weer niks.

Aankomende zaterdag spelen we in eigen huis tegen Capelle. Dan zullen we er alles aan moeten doen om de drie punten aan de Sportlaan te houden. De jongens kunnen alle steun goed gebruiken. Dus komt allemaal en moedig Jodan Boys aan! In goede en slechte tijden, achter onze mannen!!

Opstelling Jodan Boys: Straver, Verkaik, Heerkens (’58 el Kandoussi), Veerman, Verbond, Brank, Waandels, Huntink, Vrolijk (66’Oranje), Bellahcen, Tuithof (’46 el Idrissi).