In Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag nemen we het op tegen DFS uit Opheusden. De ploeg van trainer Scott Calderwood staat, met vier punten, twee plekken boven Jodan Boys. De ploeg uit de Betuwe speelde dit seizoen vier keer gelijk en verloor eenmaal. Afgelopen zaterdag werd er zeer verdienstelijk gelijkgespeeld tegen Jong FC Den Bosch, uit ervaring weten wij hoe sterk de ploeg uit Den Bosch is! Verder werd er onder meer gelijkgespeeld tegen FC Rijnvogels en Spijkenisse, niet de minste tegenstanders dus.

Jodan Boys speelde vorige week tegen Volendam een goede wedstrijd, helaas leverde het geen punten op en daar gaat het om! Na een 0-1 ruststand kwam Jodan Boys na hard werken terug tot 1-1, maar twee minuten later stond Volendam alweer voor en gingen de punten mee naar Noord-Holland. Heel jammer want Jodan Boys had duidelijk veldoverwicht, maar wist dit overwicht niet om te zetten in doelpunten. Na vijf wedstrijden heeft Jodan Boys drie punten een magere score. Laten we hopen dat we het zaterdag weer net zo goed doen als twee jaar geleden, toen werd de uitwedstrijd tegen DFS met 1-3 gewonnen,  en we de weg naar boven kunnen inzetten.

De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer Boringa.

Jodan Boys 2 komt zaterdag voor het eerst in actie na het overlijden van Jan Dolk, in een uitwedstrijd bij RVVH. De afwezigheid van Jan zal heel raar aanvoelen, maar Jodan Boys 2 zal er alles aan doen om de tweede competitiewedstrijd in winst om te zetten. De wedstrijd in Ridderkerk begint om 11.30 uur.