In Nieuws

Met verslagenheid hebben wij het bericht ontvangen dat op donderdag 27 september Jan Dolk op 63 jarige leeftijd na een kort ziekbed is overleden. Jan is ruim 53 jaar lid geweest van cvv De Jodan Boys.

Jan is als 10-jarige begonnen als speler en keeper bij Jodan Boys. Later is hij in vele functies actief geweest in onder meer de jeugdcommissies, als leider van de A1 en de laatste jaren als leider van het tweede elftal. In de rol als leider van het tweede elftal was hij dit seizoen nog actief.  Wij zullen Jan herinneren als een trouwe, loyale en warme man.

Jan zal donderdag 4 oktober in besloten kring gecremeerd worden.  Op vrijdag 5 oktober is eenieder van 18.30 tot 20.30 uur van harte welkom bij de herdenkingsbijeenkomst die bij Jodan Boys plaats zal vinden.  Zie hiervoor ook de digitale kaart in onderstaande link:

 

Ons medeleven gaat uit naar alle naaste familie en vrienden.  Wij wensen hen heel veel sterkte en kracht toe in de komende periode.
Namens het bestuur van c.v.v de Jodan Boys

 

Marco Kastelein, voorzitter