In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys – Volendam

Zaterdag 29 september. Aftrap: 14.30 uur

Zaterdag staat er een ontmoeting met RKAV Volendam op het programma. De wijdbroeken promoveerden het afgelopen seizoen uit de eerste klasse en maken nu een bliksemstart in de sterke Hoofdklasse A. Wat heet een bliksemstart RKAV Volendam is momenteel de trotse koploper. De oranjehemden hebben zich bij aanvang van het seizoen goed versterkt met gevestigde namen. Volendammers die op het hoogste amateurniveau speelden kwamen terug naar het vissersdorp. Enkele voorbeelden zijn Plat van Katwijk, Woudenberg en Zwarthoed van de Dijk. Daarnaast kwamen Schilder en Stuyt over van de proftak van FC Volendam. De eerste resultaten mogen er dan ook zijn. Drie overwinningen en een nederlaag zorgen ervoor dat de stemming in Volendam op dit moment opperbest is.

Bij Jodan Boys hangt de vlag er wat anders bij als het om resultaten gaat. De vorige thuiswedstrijd werd overtuigend met 4-0 gewonnen van Smitshoek. Helaas kon er aan deze overwinning vorige week geen goed vervolg worden gegeven in  Den Bosch. De jongelingen bleken in de Vliert enkele maten te groot. Wat resulteerde in een 8-2 nederlaag. Zo staat Jodan Boys na vier wedstrijden op de voorlaatste plaats met één overwinning en drie nederlagen. Hoe mooi zou het zijn als we vandaag zouden kunnen stunten tegen de koploper. Eén ding is zeker we zullen er als collectief moeten staan tegen deze sterke ploeg. Wie weet dat alles er dan weer anders uitziet zaterdagmiddag om 16.30 uur. Uw steun kan net het zetje in de rug zijn dat onze jongens nodig hebben. De wedstrijd staat onder leiding van de heer M.F.M.G. Eijgelsheim en hij wordt geassisteerd door de mevrouw B.H.P. Bussum en de heer G. Malki.