In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Na  de afgelopen jaren op bezoek te zijn geweest bij achtereenvolgens Go Ahead Eagles, Vitesse en FC Utrecht staat aankomend weekend wederom een ontmoeting met een profclub op het programma, namelijk het treffen tussen Jong FC Den Bosch en Jodan Boys. Dit keer is het geen wedstrijd om de KNVB beker of een oefenduel,  zaterdag speelt Jodan Boys 1 in het kader van de competitie tegen de beloften uit ‘s-Hertogenbosch. Voor Jodan Boys een primeur, een wedstrijd tegen een beloftenteam.

De ploeg van Erik van der Ven is deze competitie nog ongeslagen, maar heeft al wel vier verliespunten. In de eerste wedstrijd van het seizoen werd er in Vlaardingen gelijkgespeeld tegen Zwaluwen (3-3) en vorige week werd het bij bij ‘s-Gravenzande een gelijkspel (2-2). De tweede wedstrijd werd in eigen huis met grote cijfers gewonnen van het sterke Achilles Veen. In de Vliert werd het 4-1. Jong FC Den Bosch is voor Jodan Boys verder een grote onbekende.

Jodan Boys pakte afgelopen zaterdag met overtuiging de eerste drie punten van het seizoen. In eigen huis werd Smitshoek met 4-0 verslagen. Een zege die ogenschijnlijk geen moment in gevaar kwam. Het moet zeker een opsteker voor de ploeg zijn geweest dat alle doelpunten werden gescoord uit voetballende momenten en dat de verdediging de nul hield. Het is van belang dat dit resultaat komende zaterdag een vervolg krijgt in Brabant. Laten we hopen dat stadion de Vliert net zo’n uitwerking heeft op de spelers als de Adelaarshorst twee jaar geleden had. Dan kan het een mooie avond worden. Want let wel: De wedstrijd begint om 18.00 uur en staat onder leiding van de heer J.C. Jensch

Jong Jodan Boys speelt zaterdag de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Na zich overtuigend te hebben geplaatst voor de volgende ronde van de beker neemt Jodan Boys het zaterdag in competitieverband op tegen Excelsior Maassluis. De mannen van Gerard de Geus mogen gelijk hun borst nat maken want Maassluis heeft al jaar en dag een sterk tweede elftal. Dat wij daar ook kunnen winnen bewijst vorig seizoen. Door twee goals van el Idrissi ging Jodan Boys er toen met een 0-2 overwinning vandoor. De wedstrijd in Maassluis begint om 11.30 uur