In Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag ontvangt Jodan Boys Smitshoek uit Barendrecht. De ploeg van Richard Middelkoop begon deze competitie met een winstpartij uit bij Swift in Amsterdam. Vorige week verloren de oranjehemden in eigen huis tegen Zwaluwen nipt met 0-1. Smitshoek zijn wij de afgelopen seizoenen regelmatig tegengekomen. Vorig jaar werd er slechts één punt behaald tegen de ploeg uit Barendrecht. In eigen werd er met 1-1 gelijkgespeeld terwijl de uitwedstrijd werd verloren.

Jodan Boys wacht nog steeds op de eerste punten van de competitie. Het eerste thuisduel werd verloren van Ter Leede en vorige week kreeg Jodan Boys tegen SC Feyenoord het deksel op de neus. Goed veldspel leidde tot een 1-2 voorsprong. Helaas kon de overwinning niet uit het vuur worden gesleept en gingen de Rotterdammers er met de  drie punten vandoor. Het spel was hoopgevend. Laten we hopen dat dit zaterdag ook punten oplevert tegen Smitshoek.

De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer N. Wenneker. De toegang is gratis.

Jong Jodan Boys speelt zaterdag voor de beker uit bij Nootdorp 2. Na de winst twee weken geleden tegen Spirit plaatsen de mannen van de Geus zich bij een overwinning op Nootdorp voor de tweede ronde. De wedstrijd in Nootdorp begint om 10.30 uur..