In Nieuws, Nieuws Vrouwen

We vroegen de nieuwe vrouwentrainers een stukje te schrijven over zichzelf, waarbij ze zichzelf introduceren of de ervaring van de afgelopen week beschrijven.

Eduard van der Harst

Mijn naam is Eduard van der Harst, al ruim 20 jaar lid van de Jodan Boys. Ik ben als speler actief in het 5e en daarnaast ben ik vanaf dit seizoen assistent-trainer bij dames 1.

Dit is mijn eerste seizoen als assistent-trainer, en voor mij is het vooral onderzoeken of het iets is dat ik leuk vind en of het iets voor me is. In eerste instantie ben ik er alleen op de dinsdagavond bij. En als het past in mijn eigen voetbalschema ook op zaterdag.

De eerste paar weken is het nog wel even wennen, maar het bevalt me wel. En ik heb er alle vertrouwen dat we er een mooi seizoen van gaan maken met z’n allen!

Hans van Heteren

Mijn naam is Hans van Heteren en ik ben trainer van Vrouwen 1.

Ik zit ongeveer 25 jaar in het trainersvak en heb alles getraind vanaf de junioren (JO 15/ MO15 ) tot en met senioren. Plezier en motivatie is voor mij erg belangrijk, als dat aanwezig is komen de resultaten vanzelf. Winnen is niet altijd het belangrijkst, ontwikkelen staat voorop, zowel individueel als groep.

De damesselectie is al twee en halve week bezig. Op dit moment trainen we zelfs 3x per week. De groep is heel gemotiveerd en de opkomst is dan ook erg groot, zelfs op maandag. De eerste bekerwedstrijden zijn inmiddels achter de rug en de punten zijn binnen!

Ik kijk uit naar het begin van de competitie, dan gaat het echt om de knikkers.

Johan Kortleven

Ik ben Johan Kortleven en sinds dit seizoen trainer van de vrouwen 2.

Een paar jaar geleden ben ik het vrouwenvoetbal ingerold door mijn voetballende dochters. De afgelopen 4 jaar heb ik me met name drukgemaakt omtrent de organisatie rondom alle meiden en vrouwenteams. Daarnaast samen met Gerrit de Jong een visie op papier gezet en het bestuur overtuigd deze te volgen.

Met de medewerking van veel enthousiaste mensen is het vrouwen en meidenvoetbal bij de Jodan Boys (opnieuw) een volwaardige geleding geworden bij de Jodan Boys. Echter blijft het spelletje bijzonder leuk en daarom de stap naar het veld. Training geven aan en het coachen van onze leergierige en over het algemeen jonge speelsters groep is erg leuk. Samen met Theo, Marcel, Erik, Roy en Dianne gaan we er een mooi seizoen van zien te maken. De aanzet is in ieder geval prima. Er wordt goed getraind en de 1e bekerwedstrijd is met dubbele cijfers gewonnen.

Michiel van ’t Hoff

Mijn naam is Michiel van ‘t Hoff en ben komend seizoen de trainer van de MO15-1.

Een team zijn vind ik erg belangrijk en hecht hier ook veel waarde aan. Een team bereikt namelijk veel meer dan 11 individuen. Komende bekerwedstrijden zijn vooral om goed fit te worden, aan elkaar te wennen en om op elkaar in te spelen zodat we er met z’n allen klaar voor zijn in de competitie. In de eerste bekerwedstrijd hebben we een mooie overwinning geboekt op hoofdklasser ARC.

Dat er nog vele mogen volgen!