In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Fanny Waandels – man of the match

In de wedstrijd SC Feyenoord – Jodan Boys werd Fanny Waandels uitgeroepen tot “Man of the match”.

Fanny bracht vanaf het 1e fluitsignaal de nodige dreiging. Hij bracht de verdediging van Feyenoord met zijn loopacties in verlegenheid. In het 1e kwartier moest men twee keer aan de noodrem “trekken”. Uit één van de situaties volgde een strafschop.

Ook bij het 2e doelpunten was hij betrokken doordat de verdediging van Feyenoord een overtreding op hem beging. Zelf wist hij nog in de 2e helft voor de nodige dreiging te zorgen.

Los van het feit dat Fanny werd uitgeroepen tot man of the match kan vermeld worden dat er in totaliteit een goede teamspirit op de mat is gelegd.

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda, participeert al een groot aantal jaren in de Company Club.
Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.
Onderstaand een overzicht van spelers die uitgeroepen zijn tot Man of the Match:

01-09-2018 Jodan Boys – Ter Leede  Marvin Straver
08-09-2018 SC Feyenoord – Jodan Boys Fanny Waandels