In Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys heeft zaterdag  de eerste competitiewedstrijd in eigen huis verloren van Ter Leede, de ploeg uit Sassenheim was een maatje te groot.

Het eerste gevaar in de wedstrijd kwam via Fanny Waandels. De Goudse aanvaller werd goed in de diepte aangespeeld maar zag zijn inzet over gaan. In de 8e minuut kwam Ter Leede via Ian van Otterlo op voorsprong nadat een inzet door een Goudse verdediger was beroerd waardoor buitenspel werd opgeheven. In de 22e minuut wist Ter Leede haar voorsprong te vergroten door een treffer van Rob Zandbergen. Ter Leede kreeg vervolgens nog een aantal mogelijkheden alvorens Jodan Boys daar iets tegenover kon zetten. Het was keeper Marvin Straver die zijn ploeg voor een grotere achterstand behoedde. In de 42e minuuut was Jodan Boys dicht bij de aansluitingstreffer. Een vrije trap van Mo Bellahcen spatte uiteen op de lat buiten bereik van keeper Ruben van de Does. In de tweede helft probeerde Jodan Boys nog wel de aansluiting te forceren. Het was echter Ter Leede dat via Joey van den Berg op 0-3 kwam na een snel genomen ingooi waarbij de Goudse verdediging niet vrij uit ging. Via opportunistisch voetbal trachtte Jodan Boys nog iets te forceren. Ter Leede wist zich echter goed staande te houden en behaalde hierdoor een verdiende overwinning.

Al met al een teleurstellende uitslag in de seizoensopening. Iedereen die Jodan Boys een warm hart toedraagt had natuurlijk gehoopt op een positief resultaat. Gelukkig is er volgende week alweer een nieuwe mogelijkheid om dat goede resultaat te halen, wanneer Jodan Boys op bezoek gaat bij SC Feyenoord.

Voor de foto’s click HIER