In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

In het komend seizoen 2018-2019 heft Jodan Boys geen entree. Dat betekent dat alle thuiswedstrijden van de Hoofdklasser voor iedereen gratis te bezoeken zijn. Voor Jodan Boys is deze maatregel één van de manieren waarmee zij invulling geven aan maatschappelijke verantwoordelijkheid in de wijk.

Jodan Boys is blij een sponsor te hebben gevonden die dit mogelijk maakt, aldus voorzitter Marco Kastelein: ‘De vereniging wil het contact met de wijk versterken. Veel mensen hebben een laag inkomen; als ze met hun kinderen willen kijken kan de prijs een barrière zijn.
Doordat mensen gratis bij wedstrijden van Jodan Boys 1 mogen kijken, hopen wij nog meer toeschouwers te trekken. Dit versterkt de ontmoeting en de integratie in de wijk. Wij hopen op veel toeschouwers en mooie ontmoetingen rond het veld.’

Jodan Boys speelt dit seizoen, net als vorig jaar, in de Hoofdklasse A. De eerste thuiswedstrijd is op 1 september tegen Ter Leede, aanvang 14.30 u.