In Nieuws

Sinds vorig seizoen hebben we in onze kantines een nieuw kassasysteem en daarmee een veel betere administratie van de uitgifte van consumpties. Tot nu toe konden trainers hun consumpties laten registreren door ze weg te boeken in het kassasysteem. Dat gaat in het nieuwe seizoen veranderen. Iedere trainer krijgt nu een pasje met daarop een tegoed voor een aantal consumpties. Het aantal is afhankelijk van het aantal avonden/middagen dat een trainer actief is op het veld.

Het voordeel van dit nieuwe systeem is dat het voor barmedewerkers die aanwezig zijn om hun vrijwilligerstaak te vervullen duidelijkheid geeft. Zij kennen niet alle trainers en weten dus niet of iemand al dan niet recht heeft op een consumptie. Dankzij de uitgifte van de pas, moet er voor elke uitgifte van een consumptie ook een betaalhandeling worden verricht. Het is daarbij ook niet de bedoeling dat je zelf een consumptie pakt, maar dat dit gewoon via de barmedewerker gaat. Voordeel van het nieuwe systeem is dat je de pas op alle tijden kunt gebruiken en de consumpties ook op zaterdag kunnen worden genuttigd.

De pasjes zullen de komende weken worden uitgereikt door de VTC.  Voor vragen over het tegoed kun je bij hen terecht.

Bestuur stichting de Jodan Boys