In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Langs deze weg informeert het bestuur van Jodan Boys u, dat het  overeenstemming heeft bereikt met Gerard de Geus als trainer van het 2e elftal. Voor velen is Gerard geen onbekende want in het seizoen 2013 – 2014 was hij gedurende een 1/2 jaar actief als interim trainer van ons 2e elftal.

Gerard is geboren in Rotterdam, beschikt over het Trainer / Coach I (UEFA A) diploma en is vanaf 1996 actief als trainer. In beginsel trainde hij diverse jeugdelftallen (o.a. FC Dordrecht beloften, Nieuwerkerk) maar in het seizoen 2008 – 2009 maakte hij de overstap naar het seniorenvoetbal. In de periode 2009 – 2013 was hij o.a. eindverantwoordelijke bij Quick Boys  (A1, 2e en 1e elftal). In de afgelopen jaren is hij werkzaam geweest bij Rhoon (3e Klasse), Valken ‘68 (1e Klasse en Be Fair (3e Klasse) en de dames van Xerxes. Daarnaast was Gerard acht jaar docent bij de KNVB Of wel een prachtige staat van dienst.
Het spreekt voor zich dat wij Gerard veel plezier en sportief succes toewensen bij onze club.