In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Na een geslaagd trainingsweekend in Austerlitz, speelt Jodan Boys aankomende dinsdag  in eigen huis tegen Alphense Boys, de ploeg van Hein van Heek en onze sympathieke oud-keeper Tim v/d Linde.

Het afgelopen weekend werd benut om elkaar beter te leren kennen en als groep naar elkaar toe te groeien. Aan het einde van de vrijdagmiddag druppelden de eerste spelers binnen in de accommodatie van de Paasheuvelgroep. Na het kiezen van een stapelbed en een stevige pastamaaltijd, maakte iedereen zich op voor een avond die in het teken stond van sport en spel. Naast het darten werd er onder leiding van Jan Dolk op hoog niveau Jeu de Boule gespeeld. Mo Bellahcen nam de pokeraars onder zijn hoede, Kees Middelkoop was de absolute topper bij het zogenaamde 30 seconds en Enzo Huntink was de uil bij het dierengeluidenspel. Een mooie avond!!

Zaterdagmorgen nam trainer Dennis v/d Ijssel het programma voor zijn rekening. Tijdens de bespreking werden doelen bepaald en afspraken gemaakt, altijd goed om te doen voor het seizoen begint. Na de lunch vertrok de groep richting Veenendaal om het daar op te nemen tegen derdedivisionist DOVO. Bij Jodan Boys konden een groot aantal spelers niet deelnemen aan de wedstrijd om diverse redenen, desondanks werd er  bij tijd en wijlen goed gevoetbald door de Gouwenaars. DOVO dat al vier wedstrijden in de benen had, wist de wedstrijd met 2-0 naar zich toe te trekken.

Na de wedstrijd vertrok iedereen weer richting Austerlitz waar inmiddels het vlees op de barbecues lag. Na een heerlijke maaltijd in de zon, ging iedereen weer verder met de spellen waar ze op vrijdagavond mee waren geëindigd. Na sport en spel vertrok de groep naar Utrecht voor een  historische nachtelijke wandeling.

Het ontbijt op zondagmorgen kwam voor sommigen misschien wat vroeg, maar iedereen was er. Na de maaltijd werd er opgeruimd en ging ieder zijn weegs. Terugkijkend kunnen we concluderen dat het een goed weekend was.

Dinsdagavond wordt er om 20.15 uur afgetrapt. De wedstrijd staat onder leiding van de heer Gommans.