In Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende vrijdag vertrekt de A selectie met staf en begeleiding naar de bossen van Austerlitz om daar het weekend met elkaar door te brengen. Het weekend zal voor een groot gedeelte in het teken staan van kennismaking en teambuilding. Daarnaast wordt er zaterdag een oefenwedstrijd gespeeld in Veenendaal tegen derdedivisionist DOVO.

DOVO, getraind door Gert Kruys, speelde al een aantal oefenwedstrijden deze voorbereidingsperiode,. Voor de  Veenendalers begint het echte werk al bijna,  18 augustus treden de roodwitten in eigen huis aan tegen Quick Boys in het kader van de tweede kwalificatieronde van de KNVB Beker. Een mooi affiche op voorhand.

Jodan Boys speelde vorige week een zeer nuttige oefenwedstrijd tegen Quick Boys, ondanks de ruime nederlaag, zag trainer Dennis v/d Ijsssel weer veel spelers aan het werk tegen een sterke ploeg. Afgelopen week hebben de jongens tijdens de trainingen weer stappen gezet.

Komend weekend gaan de boys dus met elkaar op pad. Het is goed voor de nieuwe jongens en de overkomende jeugdspelers om op deze manier dichter tot elkaar te komen, zodat er op 1 september thuis tegen Ter Leede een collectief staat dat voor elkaar door het vuur wil gaan.

De wedstrijd wordt zaterdag gespeeld op sportpark Panhuis in Veenendaal en begint om 14.30 uur!