In Nieuws Jodan Boys 1

Terwijl de meeste mensen nog genieten van een welverdiende vakantie, zijn de mannen van de Jodan Boys 1 afgelopen maandag begonnen met het tweede deel van de voorbereiding om zo goed mogelijk aan de start van de nieuwe competitie te verschijnen. In de eerste voorbereidingsperiode trainde Jodan Boys twee weken en speelde Jodan Boys twee wedstrijden tegen FC Rotterdam Oost en FC Lisse. Beide wedstrijden werden gewonnen. Zaterdag neemt Jodan Boys het op tegen wederom een derdedivisionist; Quick Boys uit Katwijk.

De Katwijkers hebben met Erik Assink een nieuwe trainer en de selectie kent ook veel nieuwe namen dit seizoen. Quick Boys oefende deze voorbereiding al drie maal. FC Rotterdam Oost werd met 3-1 verslagen. Daarnaast werd er  met 5-3 gewonnen van het sterke Kozakken Boys. Deze week werd er met 4-4 gelijkgespeeld tegen VVSB.

De wedstrijd begint zaterdag om 15.00 uur! Een mooie stranddag in Katwijk  met aansluitend een wedstrijd van Jodan Boys 1. Een prima combinatie!!!!