Afgelopen zaterdag heeft Jodan Boys 2 wederom een stap gezet met betrekking tot lijfsbehoud in de reserve Hoofdklasse. Het jonge team van Eric van Zoest en Karel Revet versloeg SHO 2 op overtuigende wijze. Vooral in de eerste helft liet Jodan Boys zien goed te kunnen voetballen, alleen miste de scherpte voor de goal. Zodoende gingen beide ploegen met een 0-0 stand rusten. In de tweede helft was Jodan Boys nog steeds de bovenliggende partij en was het wachten op de eerste goal. Deze treffer viel in de 65e minuut uit een penalty die werd benut door Nadir Mohandis. Tien minuten later zette Lion v/d Velde de 2-0 op het scorebord uit een schitterende actie van Bilal el Boayadi. De winst kwam niet meer in gevaar.  Een hele knappe teamprestatie, na XerxesDZB werd nu ook SHO 2 die de derde periode hadden gewonnen en in een behoorlijke flow zaten, uitgeschakeld. Volgende week wacht de finale uit bij Smitshoek. De Barendrechters behaalden de finale na knappe overwinningen op ARC en Valken’68. We zullen nog één week goed moeten trainen en dan zaterdag nog één keer volle bak. De wedstrijd begint om 11.00 uur!