In Nieuws

Afgelopen zaterdag is het vlaggenschip van onze jeugdopleiding gepromoveerd naar de 3e divisie. Een resultaat waar we geweldig trots op zijn. De spelers van dit team en de technische staf hebben een fantastisch seizoen gedraaid. De voorbereiding begon uitstekend met overwinningen op 2e divisieclubs. De verwachtingen waren dus hoog gespannen. Maar bij de start van de competitie hadden we wat tegenslagen. We hebben een geweldige inhaalrace volbracht. Dit seizoen heeft dit geweldige team maar één keer op de 1e plaats gestaan, maar wel op het juiste moment. Op de laatste speeldag.

Onze doelstelling blijft spelers opleiden voor Jodan Boys 1. Daarom is het ook zo belangrijk dat we de stap naar de 3e divisie hebben kunnen maken. Nu zijn we nog in de race voor de beker. Het zou fantastisch zijn om de dubbel te pakken.

Mannen, een geweldige prestatie. Nogmaals van harte gefeliciteerd.

En….. er zijn helaas ook teams die die nacompetitie spelen om degradatie te voorkomen. Dit zijn O15-1 en Jodan Boys 2.

We gaan er alles aan doen om degradatie te voorkomen. En hoe moeilijk ook, wij vertrouwen erop dat dit ons gaat lukken. Veel succes mannen!

De Voetbal Technische Commissie

Mario Vitale / Kees Rietveld