In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Morgen neemt Jodan Boys het in de laatste wedstrijd van het seizoen op tegen Rijsoord. De mannen van Dennis v/d Ijssel spelen nergens meer om maar willen het seizoen goed afsluiten en op de zesde plek eindigen. Voor de  ploeg van trainer Gijs Zwaan staat er nog wel heel veel op het spel; handhaving, nacompetitie en rechtstreekse degradatie. Alle varianten zijn nog mogelijk voor de ploeg uit Ridderkerk. in de heenwedstrijd keek Jodan Boys bij rust tegen een 0-2 achterstand aan. na de pauze kwam Jodan Boys langszij en had het nog kansen om de wedstrijd winnend af te sluiten, dit gebeurde niet waardoor de wedstrijd in een gelijkspel eindigde. De wedstrijd begint morgen om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer A.S. Greveling

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt