In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

De Jodan Boys VR1 gaat voor de nacompetitie

De vrouwen van de Jodan Boys hebben een zeer sterke reeks wedstrijden achter de rug en kunnen zich zaterdag a.s. nog plaatsen voor de nacompetitie waarin gestreden gaat worden voor een plek in de 1e klasse. Echter is alleen een overwinning genoeg. De tegenstander, SSS uit Klaaswaal, staat op de 2e plaats. Een plek boven onze VR1 dat een achterstand heeft van 1 punt. Trainer Gerrit de Jong is vol vertrouwen, mede door het spel van de laatste weken. Zo werd afgelopen zaterdag ARC VR1 in Alphen aan de Rijn gedecideerd aan de kant gezet en kwamen onze vrouwen terug met een 5-2 overwinning. Kortom, zaterdag a.s. opnieuw spektakel aan de sportlaan. Om 15:45 uur zal Roos Rietveld, de Pupil van deze Week, de aftrap nemen. Het beloofd een spannende wedstrijd te worden. Kom onze vrouwen aanmoedigen!