In Nieuws

Zoals jullie weten wordt de kampioenswedstrijd van Jodan Boys 10 op zaterdag 19 mei om 11.30 uur live uitgezonden op FOX Sports. Jodan Boys 10 is namelijk winnaar van de wedstrijd ‘Kampioenskoorts’ van FOX Sports en Keuken Kampioen. Maar het is natuurlijk veel leuker om er zelf bij te zijn en de mannen naar het kampioenschap toe te supporten! Ook de burgemeester zal aanwezig zijn.

LET OP: kom wel op de fiets of lopend. Er is weinig parkeergelegenheid én het Verkennerspad is afgesloten.

Hele dag feest

Naast de wedstrijd is er de hele dag feest op het complex van Jodan Boys. Met na de wedstrijd van Jodan Boys 1 tegen ’s Gravenzande 1 (14.30 u), de hele dag en avond (tot 23.30 u) muziek van diverse DJ’s en zanger Mike, ook lekker eten en drinken. Uiteraard wordt Jodan Boys 10 ook gehuldigd! Toegang is de hele dag gratis; de opbrengst gaat naar de stichting Kans tegen Kanker.

Bekijk hier (jb-a2-kampioenskoorts-poster)het programma.

Wedstrijd op FOX

Jodan Boys 10, dat uitkomt in de zesde klasse, neemt het om 11.30 uur thuis op tegen Moerkapelle 3. Scheidsrechter is niemand minder dan Roelof Luinge! Het kampioensduel wordt live op FOX Sports uitgezonden en voorzien van professioneel commentaar door Koert Westerman. De analyse komt van Ronald de Boer aan de desk bij Pascal Kamperman. Langs het veld en op de tribune zorgt Hans Kraaij Jr. voor de interviews.

Steun van Michel Breuer en Bas Nijhuis

Jodan Boys 10 heeft alles uit de kast gehaald om de KampioensKoorts-wedstrijd te winnen. Zo heeft het team publieke steunbetuigingen weten te krijgen van onder andere profvoetballers Michel Breuer en Michel Kramer en scheidsrechter Bas Nijhuis. Ook heeft het team zich ingezet voor een goed doel: Stichting Kans Tegen Kanker. In totaal deden 923 teams mee aan KampioensKoorts.

Bekijk hier het filmpje met de originele aankondiging van FOX Sports:

https://www.facebook.com/JodanBoys/videos/1648840888485785/