In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Na twee vrije zaterdagen neemt Jodan Boys het dit weekend in een uitwedstrijd op tegen Ter Leede. Het is het begin van een serie van de laatste drie wedstrijden. Jodan Boys kan in competitieverband dit jaar geen prijzen meer pakken, maar wil er alles aan doen om zoveel mogelijk punten te vergaren. In de competitie mag dan de rol van Jodan Boys uitgespeeld zijn, in de VR Cup staat Jodan Boys in de kwartfinale. Deze kwartfinale wordt dinsdag aanstaande bij Alexandria’66 afgewerkt.

Jodan Boys speelde afgelopen dinsdag een oefenpartij tegen TAVV uit Ter Aar. Jodan Boys bleek een maatje te groot voor de ploeg van Niels Slottje, het werd 8-2. Saillant detail was dat vierde keeper Gilles Lamotte zijn debuut onder de lat maakte voor Jodan Boys.

Ter Leede heeft zich alweer knap geplaatst voor de nacompetitie. De ploeg van Henk Wisman veroverde de tweede periode en maakt dus net als vorig jaar kans op promotie naar de derde divisie. Eerder dit jaar won Ter Leede in Gouda met 0-1 door een goal van clubtopscorer Jeffrey Bok.

Jodan Boys zal zaterdag het goede gevoel van SteDoCo thuis mee willen nemen naar Sassenheim. Drie weken geleden speelden de mannen van Dennis v/d Ijssel een hele sterke wedstrijd tegen de nummer twee van de competitie.De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer R.N. de Cock.

Jodan Boys 2 speelt zaterdag in en tegen Katwijk een cruciale pot met betrekking tot het ontlopen van de p/d wedstrijden. De Katwijkers speelden een wedstrijd meer en staan twee punten boven Jodan Boys op een veilige positie. Bij winst gaat Jodan Boys 2 over de Katwijk heen.  De week erop ontvangen we Noordwijk en op de slotdag gaan we op bezoek bij FC Rijnvogels. Eén ding is zeker Jodan Boys 2 moet nog drie wedstrijden aan de bak. Maar het geloof in een goede afloop groeit met de week!