In Uncategorized

Aankomende donderdag neemt Jodan Boys 1 het op tegen SVV uit Schiedam. Het is mooi dat Jodan Boys een wedstrijd kan spelen in een periode waarin het een aantal weken achtereen vrij is. Het is ook  niet zomaar een wedstrijd donderdag,  bij winst plaatst Jodan Boys zich voor de kwartfinale van de VR Cup. Maar zover is het nog niet. We nemen het op tegen de ongeslagen kampioen van de derde klasse B op zondag. De ploeg van trainer Toon Wolters speelde dit seizoen slechts eenmaal gelijk. De overige wedstrijden werden tot nu toe allemaal gewonnen. Het doelsaldo van plus zesenzeventig zegt genoeg.  In de vorige ronde van de VR Cup versloeg SVV de koploper van de tweede klasse BVCB.

Zoals gezegd is Jodan Boys een paar weken achter elkaar vrij. Op 12 mei wordt de volgende competitiewedstrijd tegen Ter Leede gespeeld. Het laatste competitietreffen tegen SteDoCo werd met 3-1 gewonnen. In een goede wedstrijd hield de Jodan Boys de punten in eigen huis en zag SteDoCo de eventuele titelaspiraties verdampen. Donderdag zal Jodan Boys zich weer van haar beste kant laten zien, want we hebben een bepaalde reputatie in de VR Cup hoog te houden.

De wedstrijd begint om 20.15 uur en staat onder leiding van de heer B. van Roode.