In Blogs, Nieuws, Nieuws Commissie Sportiviteit en Respect

Het enige klimaat waar jij en ik invloed op kunnen uitoefenen is het sportklimaat. De Jodan Boys Rules zijn ooit bedacht om het sportklimaat zo aangenaam mogelijk te houden. Gedraag je je als een hork, dan zet je je team en de club op achterstand. En ben je oké, dan draait de boel als een zonnetje. Ook wat het vrijwilligerswerk betreft. Maar niets komt vanzelf. Om onze Rules ‘levend te houden’ heb ik samen met grafisch vormgever Edward van de Water een nieuwe postercampagne opgezet. Acht opvallende teksten die vanaf nu te zien zijn op onze stoepborden.

Joël Batenburg

Speler (11e) en lid commissie sportiviteit/respect

Neem contact met ons op

Wij zijn nu niet on-line. Zend ons een berichtje en we nemen z.s.m contact met je op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt