In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag neemt Jodan Boys het op tegen SteDoCo uit Hoornaar. De ploeg van trainer Frans Adelaar verkeert in een goede vorm. De ploeg is sinds de winterstop ongeslagen en doet volop mee voor de derde periodetitel. Wie weet kan SteDoCo het Noordwijk nog moeilijk maken, want de Noordwijkers staan met nog vijf wedstrijden te spelen slechts vier punten voor op SteDoCo. De mannen uit Hoornaar zullen zaterdag tot op het bot gemotiveerd zijn om de punten mee naar huis te nemen.

Jodan Boys zag de laatste twee wedstrijden geen punten. Thuis tegen FC Rijnvogels werd er goed gespeeld, maar niet genoeg gescoord. Vorige week in Nootdorp leek het lang op een gelijkspel uit te lopen maar kort voor tijd viel de 1-0 en gingen de mannen uit Nootdorp er met de drie punten vandoor. Midweeks won Jodan Boys nog wel voor de VR Cup. Pelikaan werd met 1-3 verslagen. Jodan Boys zal er zaterdag op gebrand zijn de punten ditmaal aan de Sportlaan te houden. We hebben al vaak gezien dat hooggeplaatste clubs het beste bij Jodan Boys naar boven kan halen. Noordwijk werd in eigen huis verslagen en voor de winterstop pakte Jodan Boys drie punten in Hoornaar. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer B.C.J. Persoon

Jodan Boys 2 neemt het zaterdag op tegen Excelsior Maassluis. De ploeg van van Steensel speelt de laatste weken erg goed en bleef de laatste drie wedstrijden ook ongeslagen. Kunnen de mannen rechtstreekse degradatie en p/d wedstrijden nog ontlopen. Aan de inzet zal het in ieder geval niet liggen. Hopelijk worden de sterke tricolores uit Maassluis komende zaterdag puntloos weer naar het Westland gestuurd. De wedstrijd begint in eigen huis om 11.45 uur.