In Nieuws

Afgelopen zaterdag was er een afvaardiging van Jodan Boys 10 te gast in de studio van FOX Sports. In het programma De Eretribune werd door Jan Joost van Gangelen en Hélène Hendriks bekend gemaakt welke drie teams doordrongen naar de finale van de actie Kampioenskoorts (mogelijk gemaakt door FOX Sports en Keukenkampioen). En u raadt het al… Jodan Boys 10 is doorgedrongen tot de finale! Samen met twee andere teams maken zij kans op een live registratie van hun kampioenswedstrijd op FOX Sports.

Andy van der Meijde

Om Jodan Boys 10 zo optimaal mogelijk voor te bereiden op het aanstaande kampioenschap is Andy van der Meijde vanuit de organisatie van Kampioenskoorts gevraagd om de mannen de komende periode intensief te begeleiden. Wil je weten wat Andy allemaal van plan is? Volg dan de social media accounts van onze club!

foto van Jodan Boys.